Асортимент

Асортимент

Кулинария - собствено производство

Вкусна, топла и разнообразна храна на изгодна цена! Това е нашият кулинарен щанд! От понеделник до неделя, всеки един ден от седмицата,  при нас може да закупите прясно сготвена храна собствено производство. Не влагаме палмови мазнини и всякакви други имитиращи продукти.

100% Прясно мeсо

Ние твърдо вярваме, че нашето си е най-хубаво. Затова и в нашите магазини се предлага 100% българско телешко и 100% свинско месо и над 80% свежи български храни и млечни продукти. Дори и най-изтънчените гастрономи, ще открият желаното. Подържаме постоянно високо качество, а цените ни са меко казано атрактивни.

Свежи Плодове и Зеленчуци

Всички знаем колко са полезни плодовете и зеленчуците. В T MARKET ги подбираме специално за нашите клиенти, за да може те винаги да са пресни и свежи. В нашите магазини поддържаме голямо разнообразие от плодове и зеленчуци през всеки сезон. 


Избери България с T MARKET

Веригата магазини T MARKET стартира кампанията си “Избери България”, която има за цел да подкрепи българските производители и фермери в задаващата се криза след пандемията.

“Наше си е” е основното послание на кампанията. То отбелязва мястото на българските продукти в магазините T MARKET, а на него ясно е обозначено дали стоката е регионална.


Верига супермаркети T MARKET


Верига супермаркети T MARKET е доверен партньор за практично пазаруване на своите клиенти в 60 малки и големи градове в цяла България. Във всички наши 108 физически магазина и онлайн магазин за София и Пловдив, може да намерите голямо разнообразие от пресни и свежи хранителни продукти, както и богат асортимент от нехранителни стоки.

Сравнение на продукти