Веригата магазини T MARKET стартира кампанията си “Избери България”, която има за цел да подкрепи българските производители и фермери в задаващата се криза след пандемията.

“Наше си е” е основното послание на кампанията. То отбелязва мястото на българските продукти в магазините T MARKET, а на него ясно е обозначено дали стоката е регионална.

Във веригата магазини T MARKET и техните 85 магазина в цялата страна се залага от години  на българското присъствие, а мерките на правителството в подкрепа на български производители и фермери, бяха в тон с политиката, която компанията следва от години.

100% българско телешко и 100% свинско месо, над 80% свежи български храни и голямо разнообразие от български доставчици на млечни продукти са само част от дългогодишната инвестиция на веригата в българското.

“Нашето си е най-хубаво” е изречение, което всеки от нас е чувал. А, когато го чуем, то ни носи спокойствие, че всичко е наред. Защото нашето наистина си е най-хубаво. Затова толкова се радвам, че стартирахме подобна кампания. Ние от T MARKET винаги сме залагали на българското. Още много преди кризата, българското присъствие в нашите магазини беше най-голямо, а от днес ще е още по-видимо заради хубавата кампания, която екипите ни създадоха. За нас е удоволствие да намираме още български партньори, а за мен тази кампания е началото на нещо наистина голямо и значимо за всички” - коментира генералният директор на “Максима България” Петър Павлов.

“Освен, че помагаме на българските производители да се справят с кризата, ние помагаме и на клиентите си да намерят лесно наистина качествени стоки от родния им край или просто български, наши си. Помните как имаше време, когато всичко от чужбина беше най-желано и модерно. Изключително се радвам, че това време мина, защото българските производители отдавна работят на световно ниво, със световни сертификати, но доскоро не бяха най-предпочитания избор на хората. Въпреки това, ние от много години залагаме на български стоки, защото вярваме, че те са качествени и на добри цени. Дори приехме българското присъствие в магазините ни и като наша мисия. А тя от днес съвсем официално се нарича “Избери България” - сподели Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите на “Максима България”.

 

Верига супермаркети T MARKET


Верига супермаркети T MARKET е доверен партньор за практично пазаруване на своите клиенти в 41 малки и големи градове в цяла България. Във всички наши 85 физически магазина и онлайн магазин за София, може да намерите голямо разнообразие от пресни и свежи хранителни продукти, както и богат асортимент от нехранителни стоки.

Сравнение на продукти