Кулинария с нов вкус

Нашите подобрени рецепти отговарят и на най-изтънчения вкус. Те се приготвят всеки ден в нашите цехове под зоркото око и професионализма на майстори-готвачи. Използваме най-високо ниво на оборудване и поддържаме изключително стриктно здравословни и безопасни условия на труд!

Във всички магазини се организират редовни дегустации, за да се уверят посетителите в качеството на храната и нейния вкус. T MARKET очаква с нетърпение всички коментари и препоръки от своите клиенти. Ние винаги чуваме какво казват клиентите ни. Екипите ни не разчитат само на проучвания, а и на личен, ежедневен контакт с клиентите. По този начин усъвършенстваме работата, а чувството за удовлетворение, когато това носи допълнителна полза и щастие на нашите клиенти, е безценно.

Кулинарните произведения за деня са облечени в своя собствена марка - част от кампанията ни “Избери България” и нейното основно послание “Наше си е!”. Нашето си е най-хубаво - това обичаме да казваме и показваме ние в T MARKET.

Използвали сме, използваме и ще продължаваме да използваме само висококачествени суровини - истински кашкавал и сирене, направени от 100% краве мляко, охладено 100% българско свинско месо, охладено 100% българско пилешко месо, български ориз, истинско 100% българско цедено мляко, българско кисело мляко, майонеза премиум клас и винаги пресни и свежи зеленчуци. Не влагаме палмови мазнини и всякакви други имитиращи продукти, а суровините ни са с гарантиран произход.
Сравнение на продукти