ПАЗАРУВАЙ ОНЛАЙН ЗА ГРАД СОФИЯ - ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ НАД 50лв.

+

Кулинария с нов вкус

Кулинария с нов вкус


Кулинария с нов вкус в магазини T MARKET в Пловдив

Веригата с най-голямо присъствие в Пловдив вече работи с нови рецепти, създадени специално по вкуса на пловдивчани. Те се приготвят всеки ден в цеха на веригата, който също се намира в града. Цехът беше преоборудван от T MARKET с високо ниво техника и в него се работи с изключително стриктни мерки за сигурност.

Новото при T MARKET е, че в най-големите им магазини - бул. "Ал. Стамболийски" 7 и бул. Шипка 6, че се готви на място в кухнята на магазина.

Във всички магазини се организират ежедневни дегустации, за да се уверят посетителите в качеството на храната и нейния вкус. Магазини T MARKET очакват с нетърпение коментарите и препоръките на своите клиенти в Пловдив.

“Ние винаги чуваме какво казват клиентите ни. Присъствието ни в Пловдив е свързано с постоянни проучвания от наша страна. Но екипите ни не разчитат само на тях, а и на личен, ежедневен контакт с клиентите ни. По този начин ние можем да подобряваме редовно работата си и сме щастливи, когато това носи допълнителна полза и щастие на нашите клиенти. Смятаме че усетихме и разбрахме вкусът на Пловдив и ще го докажем с нововъведенията в нашата кулинария.” коментира Петър Павлов, генерален директор на “Максима България”

Тепърва веригата ще добавя и още от любимите на Пловдив ястия, а кулинарните произведения за деня ще бъдат винаги облечени в своя собствена марка - част от кампанията на T MARKET “Избери България” и нейното основно послание “Наше си е!”

“Нашето си е най-хубаво. Това обичаме да казваме и показваме ние в T MARKET. Използвали сме, използваме и ще продължаваме да използваме само висококачествени суровини - истински кашкавал и сирене, направени от 100% краве мляко, охладено 100% българско свинско месо, охладено 100% българско пилешко месо, български ориз, истинско 100% българско цедено мляко, българско кисело мляко, майонеза премиум клас и винаги пресни и свежи зеленчуци. Не влагаме палмови мазнини и всякакви други имитиращи продукти” - сподели Даниел Петров, Мениджър развитие на произвоството.


Голямо разнообразие от пресни храни!

Вкусна, топла и разнообразна храна на изгодна цена! Това е нашият кулинарен щанд! От понеделник до неделя, всеки един ден от седмицата,  при нас може да закупите прясно сготвена храна собствено производство. 

Използвали сме, използваме и ще продължаваме да използваме само висококачествени суровини - истински кашкавал и сирене, направени от 100% краве мляко, охладено 100% българско свинско месо, охладено 100% българско пилешко месо, български ориз, истинско 100% българско цедено мляко, българско кисело мляко, майонеза - премиум клас и винаги пресни и свежи зеленчуци. Не влагаме палмови мазнини и всякакви други имитиращи продукти.

Сравнение на продукти