Кулинария с нов вкус

Нашите подобрени рецепти отговарят и на най-изтънчения вкус. Те се приготвят всеки ден в нашите цехове под зоркото око и професионализма на майстори-готвачи. Използваме най-високо ниво на оборудване и поддържаме изключително стриктно здравословни и безопасни условия на труд!

Във всички магазини се организират редовни дегустации, за да се уверят посетителите в качеството на храната и нейния вкус. T MARKET очаква с нетърпение всички коментари и препоръки от своите клиенти. Ние винаги чуваме какво казват клиентите ни. Екипите ни не разчитат само на проучвания, а и на личен, ежедневен контакт с клиентите. По този начин усъвършенстваме работата, а чувството за удовлетворение, когато това носи допълнителна полза и щастие на нашите клиенти, е безценно.

Кулинарните произведения за деня са облечени в своя собствена марка - част от кампанията ни “Избери България” и нейното основно послание “Наше си е!”. Нашето си е най-хубаво - това обичаме да казваме и показваме ние в T MARKET.

Използвали сме, използваме и ще продължаваме да използваме само висококачествени суровини - истински кашкавал и сирене, направени от 100% краве мляко, охладено 100% българско свинско месо, охладено 100% българско пилешко месо, български ориз, истинско 100% българско цедено мляко, българско кисело мляко, майонеза премиум клас и винаги пресни и свежи зеленчуци. Не влагаме палмови мазнини и всякакви други имитиращи продукти, а суровините ни са с гарантиран произход.

Кулинарията на T MARKET - приготвена по най-високи стандарти и с любов към храната

Да се чудиш какво да сготвиш всеки ден, да е разнообразно, да е вкусно – не е лесна задача. Кулинарните предложения на T MARKET ти спестяват време, гарантират ти качество и най-вече осигуряват ти повече време за семейството и за любимите занимания. 

Цехът на T MARKET стартира изцяло реновиран от “Максима България” в средата на декември 2019 година. Oт кулинарната витрина на T MARKET всеки може да опита ястия, приготвяни ежедневно и специално за клиентите на веригата. В цеха се готви всеки ден с най-високо качество суровини и по специални рецепти, разработени от над 40 готвачи.

Ръководителят на цеха е потомствен готвач и по специалност с голям опит в бранша. Той следи за цялата организация, а също и дали всички подправки са си на мястото и дали в цеха се готви с добро настроение и любов към храната. Според него това е задължително условие, за да може храната да е вкусна като домашната. От него зависи и кои нови ястия ще предложи да влязат в кулинарните витрини на веригата. Най-търсени се оказват българските ни национални гозби. Към менютата, предназначени за магазините, регулярно се добавят нови ястия, които са съобразени със сезона. Също така за всеки празник ще откриете тематични предложения – вече няма да се чудите кога ще успеете да сготвите всичко за празничната трапеза.

Оборудването, с което се приготвя храната в цеха е ултра-модерно и отговарящо на най-високите световни стандарти. Там се готви с парни конвектомати от последно поколение, с помощта на които ястията се готвят с пара - доста по-здравословна технология от конвенционалното приготвяне. Също така конвектоматите разполагат с разработени програми за оптимална термична обработка на всеки един продукт. Интересна част от професионалното оборудване на цеха е и сонда за контрол на температурата във вътрешността на продукта, който се приготвя. Така винаги е гарантирано, че продуктът, бил той месо, зеленчук или вид ястие, ще бъде перфектно приготвен не само външно - но и в сърцевината си.

Като говорим за продукти, няма как да подминем и че в рецептите са заложени възможно най-качествените суровини, които са на пазара. Например в любимата на всички салата Снежанка се използва единствено цедено кисело мляко без абсолютно никакви имитиращи продукти. Така се процедира и с всичко останало като това е основна политика на веригата.

В цеха се ползват и автоматични обръщателни тигани, които автоматично изсипват храната в съдовете и разполагат с точен контрол на температурата, която е едно от най-важните условия, за да се постигне най-добрият краен резултат - вкусна храна със запазени свойства на вложените продукти.

Контролът на качеството в цеха на T MARKET е изключително стриктен - от прием на суровините, до влагането им в ястия и обработката им, чак до готовия продукт, преди напускане на цеха, дори и в специалния транспорт, благодарение, на който храната стига до магазините в перфектно състояние.

Цехът на  T MARKET дава работа на над 50 души, а в компанията “Максима България” работят над 2 300 българи.
Сравнение на продукти