Бургер с дърпано свинско

Начин на приготвяне

Запечете предварително натритото със сол, кимион и чесън меси на тиган.

След това накъсайте готовото месо. Настържете два моркова, поръсете със сол, добавете сок от половин лимон и зехтин. 

Разрежете питката и я намажете с песто от люти чушки и кетчуп. Доваете месото и останалите продукти.

Добър апетит!

Продукти

  • свинска плешка 1 кг.
  • бяло вино 100 мл.
  • зехтин 10 мл.
  • кетчуп 20 гр.
  • млян кимион 10 гр.
  • песто от люти чушки 50 гр.
  • моркови 2 бр. 
  • чесън 2 скилидки
  • овче кашкавал 50 гр.
  • лимон 1 бр.
  • сол
  • питки за бургер
Сравнение на продукти