Бъркани яйца с домашна наденица, червена чушка и прясна чубрица

Начин на приготвяне

Загряваме котлона на силна температураи слагаме да запържим наденицата с малко масло и олио. След което прибавяме останалите продукти- лук и чушка. Запърбваме докато зеленчуците омекнат, а наденицата е сготвена. Прибавяме яйцата и на ниска температура бъркаме, докато яйцата се сготвят. Добавяме сол и пипер. Аранжираме с прясна чубрица и поръсваме с пушен червен пипер.

Добър апетит!

Продукти

  • Яйца – 3 бр
  • Домашна наденица - 100 гр.
  • Червена чушка– 30 гр.
  • Жълт лук – 15 гр.
  • Масло – 30 гр.
  • Олио - 10 мл
  • Сол
  • Пипер
Сравнение на продукти