РАБОТА В КОМПАНИИТЕ ОТ ГРУПАТА „МАКСИМА“

T MARKET е част от литовската компания за търговия с бързооборотни стоки Maxima Grupе Uab. Към момента над 30 000 души са част от екипите на различните предприятия на Maxima. Бързото им развитие предполага разрастване на персонала и наемането на нови кадри с всяка следваща година.
 

РАБОТА В T MARKET ЗА СПЕЦИАЛИСТИ ОТ РАЗЛИЧНИ ОБЛАСТИ

T MARKET не се концентрира само и единствено в покупката и продажбата на стоки. Екипът ни е съставен и от специалисти в сферата на недвижимите имоти, маркетинга, логистиката, ИТ, управлението на персонал, счетоводството, инженерните науки и, разбира се, търговията. Ето защо познанията ви в тези области ще се разглеждат като предимство и ще могат да допринесат за още по-бързото развитие на нашата компания.
 

ПРИДОБИВАНЕ НА ОПИТ, ЗНАНИЯ И ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА КАРИЕРА

Едно от предимствата на работата във всички предприятия от групата на Maxima е възможността за кариерно израстване. Дори да не притежавате специализирано образование, ние ценим ентусиазмът, отговорността и желанието за работа. Те са водещите предпоставки за професионалното развитие на нашите служители. В зависимост от всяка позиция, T MARKET осигурява обучения на работното място или в Центъра за обучение.

ЛИЧНИ ДАННИ

Конфиденциалността на личните Ви данни е гарантирана. Вашите лични данни ще се обработват за целите на процедурата по подбор на персонал от „Максима България“ ЕООД, действащо в качеството на администратор на лични данни при спазване на действащото законодателство за защита на личните данни. Допълнителна информация, която сме длъжни да Ви предоставим, можете да намерите на http://tmarket.bg/page/uvedomlenie-otnosno-obrabotkata-na-lichnite-danni-na-kandidati-za-rabota-v-maksima-balgariya-eood.

КОНТАКТИ

За детайлна информация относно свободни работни места и условия, Ви насърчаваме да се свържете с отдел "Човешки ресурси" на телефон: 0899992437 или чрез имейл: [email protected].

Свободни позиции

Търговска мрежа

Вижте обявите: ТУК

Отдел Счетоводство

Вижте обявите: ТУК

Отдел Маркетинг и продажби

Вижте обявите: ТУК

Отдел Информационни технологии /IT/

Вижте обявите: ТУК

Отдел Прогнозиране, снабдяване и контрол на доставките

Вижте обявите: ТУК

Онлайн магазини

Вижте обявите: ТУК

Отдел Покупки

Вижте обявите: ТУК

СКЛАДОВИ БАЗИ

Вижте обявите: ТУК

СТАЖАНСКИ ПРОГРАМИ

Вижте обявите: ТУК

 

Верига супермаркети T МАРКЕТ


Т МАРКЕТ
е доверен партньор за практично пазаруване на своите клиенти в 67 малки и големи градове в цяла България. Във всички наши 120 магазина може да намерите разнообразие от пресни и свежи хранителни продукти, както и голям асортимент от домакински стоки. Към момента за 
Максима България работят над 2 300 души в цялата страна. 

Сравнение на продукти