Начин на приготвяне
Изсипете в една купа извара, филаделфия и масло. Нарежете червената чушка на кубчета, а магданозът - ситно. Предварително изпечените чушки се белят и също нарязват. Всичко добавете в купа и разбъркайте добре. Овкусете със сол, черен пипер и лимонов сок.
След това накъсайте магданоз и прибавете сол и лимон към нарязания на тънко червен лук.
Готовата смес намажете върху филийка черен хляб и аранжирайте със салатата от лук.
Добър апетит!
Продукти
- 200 гр. извара гладка
- 100 гр. филаделфия
- 50 гр. масло
- 1 бр. чушка
- 100 гр. люти чушки
- 10 гр. чесън
- сол
- черен пипер
- 1 вр. магданоз