Пеперлик

Начин на приготвяне

Изсипете в една купа извара, филаделфия и масло. Нарежете червената чушка на кубчета, а магданозът - ситно. Предварително изпечените чушки се белят и също нарязват. Всичко добавете в купа и разбъркайте добре. Овкусете със сол, черен пипер и лимонов сок.

След това накъсайте магданоз и прибавете сол и лимон към нарязания на тънко червен лук.

Готовата смес намажете върху филийка черен хляб и аранжирайте със салатата от лук.

Добър апетит!

Продукти

  • 200 гр. извара гладка 
  • 100 гр. филаделфия 
  • 50 гр. масло 
  • 1 бр. чушка 
  • 100 гр. люти чушки
  • 10 гр. чесън 
  • сол 
  • черен пипер 
  • 1 вр. магданоз 
Сравнение на продукти