Правим добро

150 деца, лишени от родителска грижа, получават хранителни продукти и учебни пособия

T MARKET обяви, че осигурява хранителни продукти и учебни пособия за 150 деца. Партньор в реализацията на тази добра идея на разрастващата се верига е НФ „Свети Никола“ - неправителствена хуманитарна организация, която работи с над 38 домове за сираци.

Инициативата отразява дългосрочния ангажимент на компанията към грижата за децата и си поставя две основни цели – да допринася за пълноценното им израстване и да бъде полезна в грижата за тях. Веригата се стреми да допринася за по-пълноценния и качествен живот на тези, които се нуждаят най-много от подкрепа.


T MARKET взе участие във "Витоша 100“

Екипът на T MARKET се включи в тазгодишното събитие "Витоша 100“! Мероприятието привлече над 1 900 любители на планинското бягане и колоездене в 100-километрова обиколка около Витоша.

Магията на "Витоша 100“ започва през 70-те години на XX век, когато в календарните планове на тогавашните туристически дружества се появява състезанието „100 километра за 24 часа” – първото наименование на Обиколката. Идеята за формата на надпреварата идва от участията на български ориентировачи на състезания в Италия, където се провеждат 24-часови бягания, с цел изминаване на колкото е възможно по-голямо разстояние или бягания на дистанция от 100 километра за време. Първият маршрут на състезанието дори „залита” извън Витоша и навлиза в Люлин планина, за да може да бъде спазена идеята за 100-те километра.

Днес състезанието е на съвсем различно ниво. Резултатите, които се постигат всяка година, са в пъти по-добри от целите, поставяни пред участниците през 70-те и 80-те години. Хората, за които ежегодното участие е задължително, съвсем не са малко, а такива, които да не искат да се върнат следващ път, почти няма. Състезанието е важно за много хора, защото има нещо специално в това, че то обикаля около планината Витоша– символ на столицата.


Великден по време на пандемия

Тази година изживяваме един по-различен Великден, но не трябва да забравяме, че след всяко лошо идва добро, след всеки дъжд изгрява слънце. Нека сега сме по-силни и по-обединени от всякога – въпреки разстоянието.

T MARKET дари предпазни средства на МБАЛ „Братан Шукеров", гр. Смолян, защото в тежките моменти трябва да си помaгаме!

Също така нашите служители се обединиха около идеята да зарадват хора в неравностойно положение. Подарихме над 300 козунака и видяхме много усмивки, които стоплиха сърцата ни.

Героите на Т MARKET ежедневно ни показват какво значи отборна работа! 


Помогни от вкъщи

В наши дни има изобилие от храна, но не успява да достигне до всички.

Под наслов #ПомогниОтВкъщи, на 8 април от 20 ч. се излъчи двучасов благотворителен концерт, даренията от който ще подпомогнат най-уязвимите и засегнати от извънредното положение в страната възрастни хора и деца. T MARKET се включи в инициативата на Българската хранителна банка с близо 2 тона продукти. 

Ние осъзнаваме, че с общи усилия можем да зарадваме много хора и заедно ще преодолеем всяка трудност. 


T MARKET осигури хранителни продукти в Пловдив

Верига магазини T MARKET осигури хранителни продукти за месец напред на 50 крайно нуждаещи се граждани от рискови групи в район ”Тракия” - Община Пловдив. Партньор в реализацията на тази идея на веригата с най-голямо присъствие в Пловдив е район ”Тракия”, който взе присърце инициативата на T MARKET и спомогна за нейното осъществяване.

„Нашата работата се превърна в мисия и заедно с моите колеги осъзнаваме, че имаме огромен ангажимент към обществото в този изключително критичен момент. За съжаление, не можем да помогнем на всеки, колкото и да се опитваме, но пък за сметка на това даваме редица добри примери и сме убедени, че заедно ще се справим в всяка трудност. Нека на прага на светлите празници, които ни предстоят да покажем повече смирение и да си подадем ръка“, коментира Петър Павлов, генерален директор на ”Максима България”.

T MARKET осигури хранителни продукти в Своге

50 пакета с хранителни продукти от първа необходимост или общо 800 кг. храна достигнаха до домовете на самотно живеещи възрастни хора в най-отдалечените населени места на Община Своге.

Тази инициатива бе организирана от верига магазини T MARKET със съдействието на Община Своге и Центъра за почасово предоставяне на услуги в общността и в домашна среда. Да носиш отговорност към своите клиенти и да покриваш техните високи стандарти е нелека задача, но във време на пандемия е истинско предизвикателство. В изпълнение на своята социална политика и ангажираност към живота и здравето на българските граждани в условията на създалата се тежка ситуация, “T MARKET” поде каузата да осигури храна на крайно нуждаещи се граждани от рискови групи в Община Своге.

Сравнение на продукти