За компанията

Верига супермаркети T MARKET е доверен партньор за практично пазаруване на своите клиенти в 67 малки и големи градове в цяла България. Във всички наши 120 физически магазина и онлайн магазин за София и Пловдив, може да намерите голямо разнообразие от пресни и свежи хранителни продукти, както и богат асортимент от нехранителни стоки. Към момента за Максима България работят над 2 300 души в цялата страна. Основни предимства на нашите магазини, благодарение на които обслужваме над 100 хиляди клиенти всеки ден, са стоките от български производители, винаги прясното месо, обработено в собствените ни цехове, атрактивно ниските цени и правилното съотношение между цената и качеството на продуктите, което поддържаме.

T MARKET е една от първите вериги от този вид в България и започва дейността си още през май 2005 година. 18 години по-късно ние продължаваме да вярваме във философията, че днес хората имат нужда от супермаркет, в близост до дома или работното място, който осигурява практично пазаруване при най-добрите възможни условия.

Безпилотни каси в T MARKET

Ние сме първите, които имат опцията за самообслужване по касите. През 2019 година проектът ни за каси на самообслужване беше награден от Българска асоциация по информационни технологии с отличие за новаторство в корпоративната сфера. 

Касите на самообслужване са огромно удобство. Те оптимизират времето за плащане, избягват се опашките, а сигурността е 100%. Клиeнтитe мoгaт caми дa мapĸиpaт cтoĸитe, ĸaĸтo и дa пpeтeглят плoдoвe, зeлeнчyци и дpyги нacипни cтoĸи. Πлaщaниятa cтaвaт, ĸaĸтo в бpoй, тaĸa и c бaнĸoвa ĸapтa. Зa дa бъдe paбoтaтa c ĸacитe нa caмooбcлyжвaнe мaĸcимaлнo лecнa, нa мoнитopитe пpeд ĸлиeнтa се пoĸaзвaт видеа с инсструкции - нaглeднo вcяĸa ĸoмaндa, ĸoятo cлeдвa дa бъдe изпълнeнa.

Компанията ни ще продължи да инсталира нови каси и в други свои обекти. Внедряването на каси на самообслужване се доказва като правилна стъпка в посока подобряване на клиентското преживяване в нашите магазини.

 

Сравнение на продукти